EYLÜL CEVİZ, BAŞKAN DÖKMECİ’NİN KOLTUĞUNA OTURDU.
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, 1933‘te Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları makama kabul etmesiyle başlayan ve günümüzde de devlet memurlarının makamlarına çocukların geçmesi şeklinde devam eden geleneği sürdürdü. Belediye Başkanlığı koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Eylül Cevize’e devretti.
Okul Müdürü Murat Kahveci ve Sınıf Öğretmeni Elif Keskin ile birlikte daire müdürleri tarafından makamda karşılanan Eylül Ceviz, Başkan Dökmeci’yi seçim başarısı nedeniyle tebrik etti. Akabinde çiçek takdiminde bulundu. Koltuğa oturan Eylül Ceviz, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Belediye Başkan Yardımcısı ve daire müdürleriyle görüştükten sonra Cumhuriyet İlkokulu ile diğer okullardaki eksiklikler için yardımcı olunması talimatını verdi. Tören sonunda Başkan Dökmeci, Eylül Ceviz ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.