Yılmaz “Gerede maçı çıkış maçımız olsun”

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve yönetimi alınan yenilgiler sonrasında yeşil beyazlı futbolcularla bir araya geldi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kozlu Belediyespor’da alınan üst üste yenilgiler sonrasında iyice dibe vuran yeşil beyazlı ekipte moraller sıfır. En son Ereğli Belediyespor karşısında alınan yenilgi sonrasında iyice dibe vuran Kozlu Belediyespor’da yeni Başkan Kerim Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi Necati Bozkurt Kozlu Belediyespor Teknik kadro ve futbolcuları ziyaret ederek Gerede maçı öncesi toplantı yaptılar. Yeni başkan Kerim Yılmaz futbolculardan ve teknik heyetten söz alarak bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Gerede maçından mutlak 3 puan alarak çıkışa geçmelerini istedi. Futbolcular da Başkan Yılmaz’a söz vererek Gerede maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapacaklarının sözünü verdi.  Ayrıca, Kozlu Belediyespor’da Necati Bozkurt’un Asbaşkan olduğu ve futbol takımı ile birebir ilgileneceği açıklandı.