VEFA DESTEK GRUBU ONORE EDİLDİ

Kozlu Kaymakamı Sayın Hüseyin ERGİ ve Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali BEKTAŞ'ın katılımlarıyla ''Kozlu Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu'' için teşekkür kahvaltısı düzenlendi.

Kozlu Kaymakamlığı koordinatörlüğünde yürütülen Kovid-19 salgın hastalıkla mücadele çalışmaları kapsamında Kozlu halkına hizmet veren, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile 18 yaş altı çocuklarımız ve gençlerimiz için üstün gayretli çalışmalar sergileyen Kozlu Vefa Destek Grubunda görevli personellere kahvaltı sonrası teşekkür plaketleri verildi.

Pandemi sürecinde sergilenen özverili çalışmalarla vatandaşlarımızın takdirini toplayan Kozlu Vefa Destek Grubu için düzenlenen kahvaltı programında teşekkür plaketleri takdim edilirken,

Kozlu Kaymakamı Sn.Hüseyin ERGİ, Kozlu Belediye Başkanı Sn.Ali BEKTAŞ, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Hüseyin YILMAZ ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.