Ve Çınarlar Sokakta... Şehit Anneleri Unutulmadı

Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediyesi tarafından 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza maske ve el dezenfektani dağıtılıyor. Ayrıca, Anneler Günü dolayısıyla Kozlu ilçesindeki Şehit Anneleri ile 100 yaşını aşkın annelerimiz de unutulmadı. Bu özel günde sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak yaşlı ve şehit anneleri ziyaret edildi. Şehit anneleri ve yaşlı anneler ile ailelerinin ziyaretlerden dolayı son derece memnun oldukları gözlendi.
Ziyaretler ile maske ve el dezenfektani dağıtımları Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatma Baytekin Erkadam eşliğinde gerçekleştirildi. Kaymakam Hüseyin Ergi'nin elinden maskelerini alan vatandaşlar uzun süre sonra sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.
Sosyal mesafeye dikkat edilerek, hijyen kuralları içinde dağıtımı yapılan maske ve dezenfektanlar için teşekkür eden vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.