Vali Çınar Kozlu Belediyesi’ni ve Kozluluları Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş Kozlu Belediyesi’ne ziyarette bulundular. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz makamında Vali Çınar’a 6 Ağustos Dağköy Yağlı Güreşleri’nde günün anısı olarak Başpehlivanlar ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafı takdim etti.
Vali Çınar Kozlu İlçesi’nde esnaflarımızı ziyaret ederek esnaflarımıza hayırlı işler diledi ve vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti.
Ardından Kozlu Belediyesi Yeni Belediye Binası’nı ziyaret ederen Vali Çınar, Başkan Yılmaz’dan bina ile ilgili bilgi aldı.
Belediye Binası’nın ardından Kozlu’da yapımı devam eden Kubbetüs Sahra’yı ziyaret eden Vali Çınar son olarak da Ilıksu Tesislerini ziyaret ederek Başkan Yılmaz’dan tesisler hakkında bilgi aldı.
Başkan Yılmaz Vali Çınar’ın ziyaretinden çok Memnun kaldığını dile getirerek Kozlu İlçesi’ni ve Kozlu Belediyesi’ni onurlandırdığı için teşekkür etti.