Sabah 9'dan Akşam 9'a Kozluda 23 Nisan Çoşkusunu Hep birlikte yaşayalım.
Sabah 9

Sabah 9'dan Akşam 9'a Kozluda 23 Nisan Çoşkusunu Hep birlikte yaşayalım.

Saygıdeğer Kozlulular;

Dünyada ilk ve yegane Çocuk Bayramı olan 23 Nisanımızı günboyu belediyemiz hoparlöründen söylenecek 23 Nisan şarkılarını,
sizlerinde evlerinizin balkonlarından saat 21:00 da söyleyeceği İsitklal Marşımız eşliğinde hep birlikte kutlayacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrımı'nı salgın hastalığa inat her zamakinden çok daha çoşkulu bir şekilde hepbirlikte kutlayacağımıza canı gönülden
inanıyor,Saygıdeğer Kozlu halkına şimdiden gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyuorum.

Haydi Kozlum şimdi kutlama zamanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

Program:
. Saat 09:00'da Kozlu Belediyesi Tören alanında çelenk koyma töreni
. Kozlu Kaymakamı Sn. Hüseyin ERGİ'nin belediye hoparlöründen 23 Nisan Kutlama Mesajının okunması.
. Kozlu Belediye Başkanı Sn. Ali BEKTAŞ'ın kendi sesinden 23 Nisan Kutlama Mesajının okunması
. Gün boyunca Belediye Hoparlöründen 23 Nisan Çocuk Şarkılarının söylenmesi.
. Akşam saat 21:00'da Tüm Türkiye de olduğu gibi vatandaşlarımızın evlerinin balkonlarından belediye hoparlörü eşliğinide İstiklal Marşımızın Okunması.

ALİ BEKTAŞ
KOZLU BELEDİYE