Parklar ve Gezi Yolları Gönül Rahatlığıyla Dolaşıma Hazır

Kozlu Belediyesi ekiplerince park, bahçe ve gezi yollarında yarına hazırlık amacıyla temizlik, ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmaları yapıldı.

Yürüyüş mesafesi ile sınırlı kalmak. Sosyal mesafe kurallarına riayet etmek ve maske takmak şartıyla 10 Mayıs Pazar günü (yarın) 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkacak olan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla dolaşımlarını sağlamak için hazırlıklarını tamamlayan Kozlu Belediyesi ekipleri,
park, bahçe ve yürüyüş alanlarında temizlik çalışmalarını tamamladı. Bu alanlarda ayrıca ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.
Ayrıca, 13 Mayıs Çarşamba günü 14 yaş ve altı çocuklarımız ile 15 Mayıs Cuma günü 15-20 yaş arası çocuklarımız da aynı şartlar ve saatler arasında sokağa çıkabileceklerdir.