Kastamonu ve Ankara ziyaretleri verimli geçti

Kozlu Belediye Başkanı Kerim YILMAZ,  Kozlu’da yapımına başlanacak projeler  için gittiği Kastamonu ve Ankara’dan olumlu sonuçlarla döndü. Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet ÖZDEMİR, Başkan Yardımcısı Mustafa BAYKAN,  Etüt ve Proje Müdürü Durmuş DUYAR ve Kozlu Sanayi Sitesi Kooperatif  Başkanı  Zeki ULUDÜZ  İle önce Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdür Vekili Sayın Ali NACİ’yi ziyaret etti.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim YILMAZ toplantı ile ilgili açıklama yaparak’’Kozlu’da yapımına başlanacak olan Kozlu Sanayi Köprüsü, Kozlu İhsaniye Dere Islahı, Kılıç Dere içi Islahı, Ilıksu ve Değirmenağzı Dereleri ile Öküşne Deresi kanal yapımı işi iş ve işlemleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu” diyerek “Kozlu’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi. “Ayrıca DSİ Müdür Vekili Ali Naci Bey’e sıcak ve samimi bir ortamda bizlerle yapmış olduğu istişareler ve görüş ve önerileri için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Daha sonra AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Ankara’ya geçen Yılmaz burada da çeşitli temaslarda bulundu. Temaslar kapsamında  Karayolları Genel Müdürlüğü 15.Bölge Müdürü  Hüsamettin ÖZENDİ’yi ziyaret ettiler.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim YILMAZ toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada ’’Kozlu’da yapımı devam eden karayolu çalışmaları, Öküşne Kavşak yapım Çalışmaları ve yine Kozlu Girişi Köprü ve Kavşak Yapımı Projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kısa zamanda ihalesinin yapılacağı müjdesini aldık. Müdürümüze ve ekibine sıcak karşılamaları ve misafirperlikleri için çok teşekkür ederim’’dedi.
Daha sonra İlbank Genel Müdür Yardımcısı  Mehmet Gürbüz’ü ziyaret eden Yılmaz ve Özdemir burada da Kozlu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Yılmaz görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada “İlbank Genel Müdür Yardımcısı ile belediyemiz için yapılması gerekenleri istişare ettik. Olumlu bir görüşme oldu. Genel Müdür Yardımcımıza çok teşekkür ederiz’’dedi.