Başkanımız Kerim Yılmaz'a Nezaket Ziyareti.

Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sevindik, Müdür Yrd. Candan Tantürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Koray Çıtlak ve Kozlu Anadolu Lisesi Okul aile Birliği Başkanı Ahmet Koca Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı Ziyaret ederek Futsalda kızlarda ve erkekler de il birinciliği kupasını getirerek Zongukdak'ı il dışında temsil edecekleri müjdesini vererek desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Kerim YILMAZA'a teşekkür ettiler.Başkanımız İl birincisi olan Kozlu Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Futsal takımını Tebrik ederek, gereken her türlü desteğin, eğitim ve spor camiasına verildiğini ve devam edeceğini söyledi.Kozlu Anadolu Lisesinin atkısını hediye eden Murat hocamıza Belediyemiz adına teşekkür ederiz.