Başkan Yılmaz Yağmurdan Etkilenen Kozlu Esnafını Ziyaret Etti

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz aşırı yağmurdan sebebiyle işleri ve işyerleri etkilenen Kozlu bölgesi esnaflarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnafa belediyenin su baskınlarına karşı yaptığı çalışmaları ve önlemleri anlatan Başkan Yılmaz, dere ıslah projesi ile su baskınlarının önüne geçilebileceğini söyledi. Esnaflar ile çay içerek sohbet eden Başkan Yılmaz, esnaflara bol kazançlar diledi.
Ziyaretten çok memnun olan Kozlu esnafı, Belediye Başkanı Yılmaz’a teşekkür ederek Kozlu Belediyesi ekiplerinin yağmur dininceye kadar yanlarında olduğunu ve çalıştıklarını dile getirdiler. Su baskınını en az zararla atlattıklarını dile getirdileren esnaflar Belediye başkanının daha önce sele karşı aldığı önlemlerinde su baskınlarına karşılı etkili olduğunu dile getirdiler. Ziyaretin sonunda esnaflar Belediye çalışanlarına ve Başkan Yılmaz’a destek ve yardımları için teşekkür ederek Başkan Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dilediler.