Başkan Yılmaz TBMM’de Vekiller İle Görüştü

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir Kozlu için Ankara’da temaslarına devam ediyor. Ulaştırma ve Denizcilik Haberleşme Bakanlığı’ndaki toplantının ardından Kozludaki projelerin takibi amacıyla TBMMWde milletvekilleriyle bir araya gelerek istişarede bulundu.

Başkan Yılmaz’ın Ankara TBMM’deki görüşmeler ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Gelişen Kozlu için Ulaştırma ve Denizcilik Haberleşme Bakanlığı’ndaki toplantımızdan sonra Kozludaki projeler için gene Ankara’da meclis ziyaretlerimizde Vekillerimiz ile hem hasbihal ettik hem de Kozlumuz için takip ettikleri iş ve işlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine sonsuz Şükran’larımı sunarım, sağ olsun var olsunlar.”