Başkan Yılmaz Şehit Babasına Eliyle Servis Yaptı

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın Düzenlediği Kahvaltıya Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçesi’nde görev yapanmuhtarlar ve şehit aileleri Katıldı. Başkan Yılmaz’ın Şehit Babasının çayını kendi eli ile doldurması takdirle karşılandı. Kaymakamlık’ın düzenlediği kahvaltının ardından  Kozlu İlçesindeki Muhtarlar Başkan Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Yılmaz kapıda karşılarken muhtarlara Kozlu’da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarlar Yılmaz’a kendilerine yapmış oldukları yardımlardan ve yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ettiler. Başkan Yılmaz, Kozlu Belediyesinde Muhtarlıklar müdürlüğü Kurulduğunu ve Belediye ile muhtarların daha koordineli bir şekilde çalışma imkanı olduğunu müjdesini muhtarlara verdi. Muhtarlar kurulan Muhtarlıklar Müdürlüğü için Başkan Yılmaza çok teşekkür ettiler.