Başkan Yılmaz Kozlu Bölgesi Köy Muhtarları İle Buluştu

Geçtiğimiz Cuma günü Kozlu Mahalle Muhtarları ile buluşan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, bu sabah da Kozlu Bölgesi Köy Muhtarları ile kahvaltıda buluşarak bilgi alışverişinde bulundu. Kozlu Belediyesi’nin yapmış olduğu ve yapmayı planladığo çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine değinerek: “Bizler Birlik ve beraberlik içinde çalışarak Vatandaşımıza daha iyi hizmet ederiz” diyerek kahvaltıya katılan muhtarlara teşekkür etti.
Kahvaltıya Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bozca Köyü Muhtarı Dursun Oda, Akşeyh Köyü Muhtarı Adem Yılmaz, Çırgan Köyü Muhtarı Aydın Kürekçi, Dere Köyü Muhtarı Muhammet Başar, Köserecik Köyü Muhtarı Galip Aydın, Gücek Köyü Muhtarı Bilal Başyiğit, Kızılcakese Köyü Muhtarı Tahsin Girgin, Ebegümeci Köyü Muhtarı Mehmet Bozacıoğlu, Ense Köyü Muhtarı Ergin Altunkaya, Kozlu Köyü Muhtarı Mustafa Yıldız, Aşağıçayır Köyü Muhtarı Murat Yaman, Uzungüney Köyü Muhtarı Ekrem Balaban, Çamköy Köyü Muhtarı Recep Top, Dağköy Köyü Muhtarı Muhammet Yavuz ve Balçıklı Köyü Muhtarı Ali Değer katıldı.
Kozlu İlçesinde 23 köy ve 9 mahalle olmak üzere toplam 32 muhtarlığı temsil eden Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda tüm temsil ettiği muhtarlar adına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a Teşekkür ederek “Başkanımızın muhtarlara verdiği değer bizleri çok memnun etti. Başkanımız ile birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.