Başkan Yılmaz Enerji Bir-Sen Toplantısına Katıldı

Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Enerji Bir-Sen Zonguldak Şubesi’nin organize ettiği istişare toplantısına katıldı. Toplantı öncesi sendika üyeleri ile sohbet eden Yılmaz, konuşmalar başlamadan önce konuk olarak kürsüye davet edildi ve konuşma yaptı.

Toplantı sonrasında ise Yılmaz, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanın Ahmet Özdemir ile birlikte Taşbaca Mahallesi Askertepe Camisi’nde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları için Cami Yönetimi ile biraraya geldi. Cami yönetimi ile birlikte Camiyi inceleyen Yılmaz ve Özdemir, yönetim ile yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
İncelemenin ardından Taşbaca Mahallesi’nde Cepri Ailesinin davetini kırmayan Yılmaz ve Özdemir, aile ile sohbet ettiler. Çalışmalar hakkında Başkan’a teşekkür eden Çapri Ailesi, Yılmaz’a yeni projelerinde başarılar dilediler.