BAŞKAN ALİ BEKTAŞ'TAN "YENİ YIL" MESAJI
BAŞKAN ALİ BEKTAŞ

Başkan Ali BEKTAŞ kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.Yeni yılın İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Ülke olarak geçmişimizden aldığımız güçle birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunların üstesinden gelebilecek bir karaktere sahip olduğumuza yürekten inanıyorum. Yeni yıllar geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine olanak sağlayan dönüm noktalarıdır. Bizler de bu anlayıştan hareketle geçmiş yılda hemşerilerimize daha iyi hizmet verme, ilçemizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, 2020 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının dünyada barışın, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, ülkemizde ve dünya da yaşanan terör hadiselerinin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm belediye çalışanları adına yeni miladi yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
ALİ BEKTAŞ
KOZLU BELEDİYE BAŞKANI